• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg
Facebook

Otevírací doba

Kozlovna:

Pondělí 11:00 - 23:00
Úterý 11:00 - 23:00
Středa 11:00 - 23:00
Čtvrtek 11:00 - 23:00
Pátek 11:00 - 00:00
Sobota 12:00 - 00:00
Nedělě 12:00 - 22:00

Restaurace:

Pondělí 13:00 - 01:00
Úterý 13:00 - 01:00
Středa 13:00 - 01:00
Čtvrtek 13:00 - 01:00
Pátek 13:00 - 03:00
Sobota 14:00 - 03:00
Nedělě 14:00 - 01:00

Kde nás najdete

Palackého 61, Jablonec n/N

+(420) 606 203 465

[ mapa ]

Novinky

Přihlásit se k odběru novinek

Hodnocení zákazníků

Tradiční česká hospoda

Cílem značkové Kozlovny je vytvořit příjemnou tradiční hospodskou atmosféru s ohledem na současné požadavky na vybavenost a moderní životní styl se zaměřením na kvalitní kuchyň. Vybavení je fortelné a bytelné, využívá přírodních materiálů a prvků spojených s Kozlem.

Specifické interiérové vybavení naší Kozlovny vás nepřestane fascinovat po celou dobu, kterou v Kozlovně strávíte. Neustále se totiž objevují originální detaily, které jsou všude kolem.

Stoly v Kozlovně je možné rezervovat buď telefonem nebo rezervačním systémem, který je součástí našeho webu.

b_420_297_16777215_0_0_images_clanky_kozlovna.jpgPivo přímo z pivovaru

Za výčepem kralují dvě ženy, i v tom je jablonecká Kozlovna raritou. Obě mají s čepováním značek Plzeňského Prazdroje a Velkopopovického Kozla velké zkušenosti. Prošly školou popovických sládků, takže umějí doporučené styly čepování, u Kozla nadvakrát.

České pivo roku

Kozel 11º, který čepujeme z tanků, byl oceněn jako České pivo roku. Vyniká vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Obsahuje 4,6 % alkoholu a při výrobě se používají tři druhy sladu. Když k tomu přidáte jemnou hořkost chmele už víte, proč je tohle pivo tak úspěšné doma i ve světě.

V tankové variantě je nejčerstvější, neboť se k nám zaváží přímo z pivovaru a skladuje se v chladícím boxu se stálou teplotou 5 - 10ºC, nepřichází do styku se vzduchem, a tak nemůže zvětrávat a nemění svoji charakteristickou chuť. K nám se dostává ve stejné kvalitě a kondici, v jaké bylo vyrobeno a opouští pivovar.

Nabídka jídel

Polední menu je postavené na české klasice, ale vybere si prakticky každý mlsný jazýček. To platí i o stálém jídelním lístku. V pátek a v sobotu navíc dostanete malou pozornost. Čerstvý chléb se sádlem a škvarky, který se k pivu hodí náramně. "Co naplat, hlavní je u nás pivo, na které chodí všechny věkové i profesní skupiny".