Tradiční česká hospoda
Cílem značkové Kozlovny je vytvořit příjemnou tradiční hospodskou atmosféru s ohledem na současné požadavky na vybavenost a moderní životní styl se zaměřením na kvalitní kuchyň. Vybavení je fortelné a bytelné, využívá přírodních materiálů a prvků spojených s Kozlem.
Specifické interiérové vybavení naší Kozlovny vás nepřestane fascinovat po celou dobu, kterou v Kozlovně strávíte. Neustále se totiž objevují originální detaily, které jsou všude kolem.
Stoly v Kozlovně je možné rezervovat telefonem.
Pivo přímo z pivovaru
Za výčepem kralují dvě ženy, i v tom je jablonecká Kozlovna raritou. Obě mají s čepováním značek Plzeňského Prazdroje a Velkopopovického Kozla velké zkušenosti. Prošly školou popovických sládků, takže umějí doporučené styly čepování, u Kozla nadvakrát.
České pivo roku
Kozel 11º, který čepujeme z tanků, byl oceněn jako České pivo roku. Vyniká vypilovanou plnější chutí, která mu neubírá na pitelnosti. Obsahuje 4,6 % alkoholu a při výrobě se používají tři druhy sladu. Když k tomu přidáte jemnou hořkost chmele už víte, proč je tohle pivo tak úspěšné doma i ve světě.
V tankové variantě je nejčerstvější, neboť se k nám zaváží přímo z pivovaru a skladuje se v chladícím boxu se stálou teplotou 5 - 10ºC, nepřichází do styku se vzduchem, a tak nemůže zvětrávat a nemění svoji charakteristickou chuť. K nám se dostává ve stejné kvalitě a kondici, v jaké bylo vyrobeno a opouští pivovar.
Nabídka jídel
Polední menu je postavené na české klasice, ale vybere si prakticky každý mlsný jazýček. To platí i o stálém jídelním lístku. V pátek a v sobotu navíc dostanete malou pozornost. Čerstvý chléb se sádlem a škvarky, který se k pivu hodí náramně. "Co naplat, hlavní je u nás pivo, na které chodí všechny věkové i profesní skupiny".